Πολιτική απορρήτου

 

H ασφάλεια των δεδομένων και των συναλλαγών είναι εξαιρετικά σημαντική και για το λόγο αυτό λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλισή τους. Το «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.» προστατεύει τα μέλη του από τυχόν υποκλοπές στοιχείων με την μέθοδο κρυπτογράφησης στοιχείων SSL-128bit (RapidSSL). Τα στοιχεία των πελατών δεν γνωστοποιούνται ποτέ σε τρίτους και κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα παραμένουν κρυπτογραφημένα και άρα μη ορατά από τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Η κρυπτογράφηση ισχύει σε όλα τα στάδια και όλες τις διαδικασίες συναλλαγής και αποστολής προσωπικών σας δεδομένων – στοιχείων από και προς το «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.», π.χ. καλάθι αγορών, Wishlist, φόρμα παραγγελίας κ.λ.π. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας (username, password) είστε εσείς και συνεπώς είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση της μυστικότητας και της απόκρυψης τους από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειάς τους θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, διαφορετικά το «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.» δεν ευθύνεται για τη χρήση τους από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε τους παραπάνω κωδικούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών, χρησιμοποιώντας όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα (πχ. #@*) για τη δημιουργία των κωδικών σας. Ως εγγεγραμμένος χρήστης έχετε το δικαίωμα αλλαγής του ονόματος χρήστη και του κωδικού ασφαλείας, καθώς και το δικαίωμα διαγραφής σας απο το ηλεκτρονικό κατάστημα, επικοινωνώντας μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου.

 

Ασφάλεια

 

To «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.» έχει λάβει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να διασφαλίσει την τήρηση της νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, για την επίτευξη του κατάλληλου επιπέδου ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων των πελατών τoυ και τρίτων, των οποίων τα δεδομένα επεξεργάζεται, καθώς και των χρηστών της ιστοσελίδας του, ενώ έχει λάβει και όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να μην επιτρέπεται η πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σε κανέναν άλλο πέρα από τα κατάλληλα εξουσιοδοτημένα προς τούτο πρόσωπα και μόνο για τους σκοπούς επεξεργασίας που προβλέπονται παραπάνω.

Ορισμοί του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Ασφαλείας Προσωπικών Δεδομένων ισχύουν οι ορισμοί του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) και ειδικότερα :

Α) «Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα» νοείται κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»)· το ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου,

 Β) «Επεξεργασία» νοείται κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή,

 Γ) «Υπεύθυνος επεξεργασίας» νοείται το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που, μόνα ή από κοινού με άλλα, καθορίζουν τους σκοπούς και τον τρόπο της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα· όταν οι σκοποί και ο τρόπος της επεξεργασίας αυτής καθορίζονται από το δίκαιο της Ένωσης ή το δίκαιο κράτους μέλους, ο υπεύθυνος επεξεργασίας ή τα ειδικά κριτήρια για τον διορισμό του μπορούν να προβλέπονται από το δίκαιο της Ένωσης ή το δίκαιο κράτους μέλους.

 

Ασφάλεια συναλλαγών.

 

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών ePOS paycenter της τράπεζας  ΠΕΙΡΑΙΩΣ με υψηλή κρυπτογράφηση. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Ο διαδικτυακός μας τόπος χρησιμοποιεί cookies, όπως και οι περισσότεροι άλλωστε, ώστε το «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.» να έχει πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που κάποιος χρήστης/επισκέπτης περιηγείται στο ηλεκτρονικό του κατάστημα. Χωρίς τα cookies θα ήταν αδύνατο το «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.» να προσφέρει στους χρήστες/επισκέπτες του σημαντικές υπηρεσίες, όπως κατάσταση παραγγελιών, αποθήκευση προϊόντων στο καλάθι κ.λ.π.

Τα cookies είναι αλφαριθμητικά αρχεία που μεταβιβάζονται στο σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή των χρηστών/επισκεπτών ενός διαδικτυακού τόπου και χρησιμεύουν για την τήρηση στατιστικών στοιχείων που είναι απαραίτητα για την προσφορά υπηρεσιών, όπως αυτές που αναφέρονται παραπάνω, όπως και για να καθορίζονται οι δημοφιλείς διαδικτυακοί τόποι ή για λόγους marketing και την πρόσβαση του χρήστη/επισκέπτη στην ιστοσελίδα – διαδικτυακό τόπο που επιθυμεί.

Τα cookies δεν εγκυμονούν κινδύνους για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη/επισκέπτη του διαδικτυακού τόπου. Αν κάποιος δεν επιθυμεί την συλλογή πληροφοριών μέσω cookies, μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα πλοήγησής του (browser) στο διαδίκτυο, για να διαγράψει τα ήδη υπάρχοντα στον σκληρό του δίσκο cookies και να επιλέξει είτε να απορρίπτονται αυτομάτως όλα τα νέα cookies, είτε να ερωτάται κάθε φορά που ένα cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή, εάν θέλει να το απορρίψει ή να το αποδεχθεί. Παρ’ όλα αυτά, οι χρήστες/επισκέπτες πρέπει να γνωρίζουν ότι η επιλογή της απόρριψης των cookies θα καθιστά πιο δύσκολη ή αδύνατη την χρήση τμημάτων και υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου.

 

Κατηγορίες Cookies

 

Αναγκαία Cookies.

Επιτρέπουν την εκτέλεση βασικών λειτουργιών του ιστότοπου, όπως την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι, την ηλεκτρονική πληρωμή και την αποθήκευση προϊόντων στη wishlist. Χωρίς αυτά τα απολύτως απαραίτητα Cookies, πλήττεται άμεσα η ομαλή λειτουργία του e-shop αλλά υποβαθμίζεται και η προσωπική εμπειρία πλοήγησης του χρήστη μιας και βασικές e- commerce λειτουργίες υπολειτουργούν.

Cookies επιδόσεων.

Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα. Μας επιτρέπουν να δούμε ποιες σελίδες επισκέπτονται πιο συχνά ή μας δείχνουν εάν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα κατά την πλοήγηση. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες που προσδιορίζουν τον επισκέπτη. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies είναι συγκεντρωτικές και χρησιμοποιούνται μόνο για να τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας του «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.»

Cookies λειτουργικότητας.

Αυτά τα cookies «απομνημονεύουν» τις προτιμήσεις του χρήστη κατά την περιήγηση του στην ιστοσελίδα μας, ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα με βάση τις ανάγκες του. Με αυτά τα cookies απολαμβάνει μια εξατομικευμένη εκδοχή του «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης& Σία ΟΕ.»  με αποτέλεσμα να βρίσκει πολύ πιο εύκολα αυτό που αναζητά.

Cookies διαφήμισης.

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να παρέχουν διαφημίσεις πιο σχετικές με τον χρήστη και τα ενδιαφέροντά του. Χρησιμοποιούνται επίσης για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης ή προσφορών με στόχο τον περιορισμό των μαζικών, ανεπιθύμητων και ανούσιων διαφημιστικών μηνυμάτων. Παράλληλα μας βοηθούν στη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών καμπανιών.

Cookies Analytics.

Είναι υποσύνολο των Cookies λειτουργικότητας και μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών της ιστοσελίδας μας, έτσι ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που προσφέρουμε.

Συγκεκριμένα:

Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της Εταιρίας σε ιστότοπους στο διαδίκτυο.  Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωση, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στο διαδικτυακό τόπο «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.».    To «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.» μπορεί επίσης να αξιοποιήσει τα cookies από προηγούμενη επίσκεψη στην ιστοσελίδα του για επαναληπτικό μάρκετινγκ.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την εξαίρεσή τους από τέτοια χρήση των cookies από την Google, εδώ.

To «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.» μπορεί να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του Google Analytics για τις διαφημίσεις προβολής (π.χ., επαναληπτικό μάρκετινγκ, αναφορές εμφάνισης Δικτύου εμφάνισης Google και αναφορές δημογραφικών στοιχείων και ενδιαφερόντων).

Χρησιμοποιώντας τις Ρυθμίσεις διαφημίσεων, οι επισκέπτες μπορούν να εξαιρεθούν από το Google Analytics για διαφημίσεις προβολής και να προσαρμόσουν τις διαφημίσεις του Δικτύου εμφάνισης Google.

Εδώ βρίσκονται οι διαθέσιμες επιλογές εξαίρεσης του GoogleAnalytics για τον ιστό.

To «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.»  συμμορφώνεται με την Πολιτική διαφημίσεων βάσει ενδιαφέροντος του Google AdWords και τους περιορισμούς για ευαίσθητες κατηγορίες και : – Χρησιμοποιεί επαναληπτικό μάρκετινγκ με το Google Analytics για διαφήμιση στο διαδίκτυο.

  • To «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.» και τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, χρησιμοποιούν μαζί cookie αρχικού κατασκευαστή (όπως το cookie του Google Analytics) και cookie τρίτου μέρους, για την ενημέρωση, τη βελτιστοποίηση και την προβολή διαφημίσεων, σύμφωνα με τις προηγούμενες επισκέψεις κάποιων χρηστών στον ιστότοπό της.
  • To «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.» και οι τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, χρησιμοποιούν μαζί cookie αρχικού κατασκευαστή (όπως το cookie του Google Analytics) και cookie τρίτου μέρους, για την εκτέλεση αναφορών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι εμφανίσεις των διαφημίσεών τoυ «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.», άλλες χρήσεις υπηρεσιών διαφήμισης και οι αλληλεπιδράσεις με αυτές τις εμφανίσεις διαφημίσεων και υπηρεσίες διαφήμισης σχετίζονται με επισκέψεις στον ιστότοπο του «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.»
  • To «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.» μπορεί να χρησιμοποιεί τα δεδομένα από τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος της Google ή τα δεδομένα κοινού τρίτου μέρους (όπως η ηλικία, το φύλο και τα ενδιαφέροντα) με το Google Analytics.
  • To «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.» διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την πολιτική των cookies οποτεδήποτε.

Διαφημιστές τρίτων μερών και άλλες επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε μπορεί να χρησιμοποιούν τα δικά τους Cookies για να συλλέξουν πληροφορίες που αφορούν στις δραστηριότητές του χρήστη στον ιστότοπό μας. Τα Cookies αυτά δεν τα ελέγχουμε.

Google Analytics.

Το «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.»  χρησιμοποιεί το Google Analytics, μια υπηρεσία αναλυτικών εργαλείων ιστού που παρέχεται από την Google Inc. Το Google Analytics χρησιμοποιεί cookies για να βοηθά αυτόν τον ιστότοπο να αναλύει πώς τον χρησιμοποιείτε. Οι πληροφορίες που παράγονται από το cookie σχετικά με το πώς χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο θα μεταδίδονται στην Google, η οποία θα τα αποθηκεύει σε εξυπηρετητές στις ΗΠΑ. Η Google θα χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες με σκοπό την αξιολόγηση του τρόπου που χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, τη σύνταξη εκθέσεων σχετικά με τη δραστηριότητα του ιστότοπου για τους διαχειριστές του και την παροχή άλλων υπηρεσιών σχετικά με τη δραστηριότητα του ιστότοπου και τη χρήση του διαδικτύου. Η Google δύναται επίσης να μεταβιβάζει αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους, εφόσον αυτό απαιτείται από τη νομοθεσία ή αν οι εν λόγω τρίτοι επεξεργάζονται τις πληροφορίες για λογαριασμό της Google. Η Google δεν θα συσχετίζει τη διεύθυνση IP σας με οποιαδήποτε άλλα δεδομένα έχει στην κατοχή της. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο συναινείτε στην επεξεργασία δεδομένων σχετικά με εσάς από την Google κατά τον τρόπο και για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω.

Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Facebook, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της Εταιρίας μας στον ιστότοπο της Facebook.com όσο και στα συνεργαζόμενα site της στο διαδύκτιο.

Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Facebook, δύναται να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωσή, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στο διαδικτυακό τόπο «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.».

To «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.»     μπορεί επίσης να αξιοποιήσει τα cookies από προηγούμενη επίσκεψη στην ιστοσελίδα του για επαναληπτικό μάρκετινγκ.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την εξαίρεσή τους από τέτοια χρήση των cookies από την Facebook εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για τις διαφημίσεις του Facebook μπορείτε να μάθετε εδώ.

 

Χρήση Προσωπικών Δεδομένων. 

 

 Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αποκλειστικά για να σας ενημερώνουμε για τις δραστηριότητές μας, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, καθώς και τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τρίτων εταιριών με τις οποίες συνεργάζεται η Εταιρία μας για διαφημιστικούς σκοπούς. Ακόμα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εταιρία μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Τα στοιχεία που καταχωρείτε στη σχετική φόρμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για έναν από τους παρακάτω σκοπούς :

  • Επικοινωνία της Εταιρίας μας μαζί σας (για την απάντηση σε δικό σας μήνυμα/αίτημα προς την Εταιρία μας).
  • Εγγραφή στη λίστα παραληπτών του newsletter (ενημερωτικό δελτίο με πληροφορίες για προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες, τα νέα της Εταιρίας, εκδηλώσεις και events της Εταιρίας και τρίτων εταιριών, κουπόνια εκπτώσεων και διαγωνισμούς).
  • Εγγραφή στους διαγωνισμούς μας.
  • Προμήθεια των προϊόντων μας. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την έκδοση σχετικού παραστατικού για τη συναλλαγή σας με την Εταιρία μας και την αποστολή των προϊόντων στον χώρο σας μέσω των συνεργαζόμενων με την Εταιρία μας εταιρειών ταχυμεταφορών.
  • Λήψη συμβουλών ομορφιάς και υγείας.

Το «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.» και η φαρμακευτική εταιρία «Φαρμακείο Σπυρίδων Τσιακίρης και Σία Ο.Ε.» μπορούν, τηρώντας τις σχετικές διατάξεις του νόμου, να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη για τους παρακάτω σκοπούς :

  • Αποστολή εξατομικευμένων πληροφοριών σχετικά με νέα προϊόντα και υπηρεσίες.
  • Αποστολή τακτικών ενημερώσεων που η Εταιρία κρίνει ενδιαφέρουσες για τον Χρήστη.
  • Αποστολή πληροφοριών κατόπιν αιτήματος σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες.
  • Για σκοπούς έρευνας της αγοράς και μάρκετινγκ.
  • Για την εξυπηρέτηση εσωτερικών σκοπών της διοίκησης της Εταιρίας και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
  • Για πράξεις «άμεσης προώθησης», που περιλαμβάνουν οποιαδήποτε επικοινωνία της Εταιρίας για σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών.

Όλα τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται και υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία από το «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.» και την φαρμακευτική εταιρία «Φαρμακείο Σπυρίδων Τσιακίρης και Σία Ο.Ε.» είναι κατάλληλα, επαρκή και περιορίζονται στις ανάγκες και τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγονται. Περαιτέρω επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρόπο που εγγυάται την ακρίβεια, τη συνεχή επικαιροποίηση και την ασφάλειά τους, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία, τυχαία απώλεια, καταστροφή ή ζημία, λαμβάνοντας κάθε τεχνικό και οργανωτικό μέτρο που κρίνεται κατάλληλο για τον σκοπό αυτό, ιδιαιτέρως δε με την κρυπτογράφηση, την κωδικοποίηση, την ψευδωνυμοποίηση και την ανωνυμοποίηση των προσωπικών δεδομένων, καθώς και με τον έλεγχο, την παρακολούθηση και την τακτική καταγραφή όλων των διαδικασιών επεξεργασίας.

Θα σας παράσχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για να δηλώσετε την προηγούμενη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από το «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.», για έναν ή περισσότερους συγκεκριμένους σκοπούς. Μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας, εύκολα και δωρεάν. Για περιπτώσεις που δεν σας παρέχεται η δυνατότητα αυτοματοποιημένης ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, επικοινωνήστε με οποιονδήποτε τρόπο με το «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.» και θα σας παράσχουμε κάθε αναγκαία πληροφορία για την επιθυμητή ανάκληση.

Όταν η συγκατάθεση δίνεται για αυτοματοποιημένη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, το «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.» συλλέγει και επεξεργάζεται πληροφορίες που βασίζονται στις προσωπικές προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά σας, μόνο για να σας παρέχει εξατομικευμένες πληροφορίες ή/και ειδοποιήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητές του μέσω ενεργειών άμεσης προώθησης.  Τα δεδομένα που συλλέγονται αποσκοπούν επίσης στην εκπλήρωση νομικών υποχρεώσεων. Το «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.» δεσμεύεται να τηρεί αυστηρό απόρρητο όλων των δεδομένων, διατηρώντας την πρόσβαση σε αυτά, αποκλειστικώς όπως απαιτείται σύμφωνα με τη συνήθη δραστηριότητά της.

Τα στοιχεία επικοινωνίας που μας παρέχετε θα τηρούνται στη βάση δεδομένων μας και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την περιστασιακή αποστολή πληροφοριών, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες παρόμοιες με αυτές που αποτελούν αντικείμενο της σύμβασής σας με το «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.». Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοιου είδους πληροφορίες, παρακαλείσθε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, όπως περιγράφονται κατωτέρω.

 

Άσκηση των δικαιωμάτων σας.   

 

 Το «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.» και η φαρμακευτική εταιρία «Φαρμακείο Σπυρίδων Τσιακίρης και Σία Ο.Ε.» σας παρέχει τα δικαιώματα που προβλέπονται από το νόμο αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας και διευκολύνει την άσκησή τους, συγχρόνως δε σας παρέχουμε πλήρη πληροφόρηση γι’ αυτά. Σχετικά με την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, έχετε τα εξής δικαιώματα :

Α) Δικαίωμα πρόσβασης, δηλαδή δικαίωμα να ενημερώνεστε για τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται στα αρχεία μας, όπως και πληροφορίες για την επεξεργασία τους, και να αποκτάτε αντίγραφα.

 Β) Δικαίωμα διόρθωσης, δηλαδή δικαίωμα να ζητάτε τη διόρθωση ανακριβειών και λαθών στα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται στα αρχεία μας.

 Γ) Δικαίωμα διαγραφής, δηλαδή δικαίωμα να ζητήσετε να διαγραφούν ή να πάψουν να χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται στα αρχεία μας, υπό τον όρο των ειδικότερων περιορισμών που προβλέπονται στον Γενικό Κανονισμό.

 Δ) Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας και πάλι εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις που προβλέπονται στον Γενικό Κανονισμό.

 Ε) Δικαίωμα φορητότητας, δηλαδή δικαίωμα να ζητήσετε από το «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.» την απευθείας διαβίβαση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν στον οργανισμό που θα του υποδείξετε, εφόσον αυτά είναι τεχνικά δομημένα, σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία.

ΣΤ) Δικαίωμα εναντίωσης – αντίταξης, στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, εκτός αν υφίστανται επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι για την επεξεργασία, οι οποίοι υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων του «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.» και της φαρμακευτικής εταιρίας «Φαρμακείο Σπυρίδων Τσιακίρης και Σία Ο.Ε.».

 Το «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.» θα απαντήσει εγγράφως εντός τριάντα (30) ημερών από την παραλαβή του αιτήματος και την ταυτοποίηση του αιτούντος. Επιπλέον, σε περίπτωση άσκησης ενός ή περισσοτέρων από τα προαναφερθέντα δικαιώματα διόρθωσης, διαγραφής και περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τα σχετικά αιτήματα θα διαβιβάζονται επίσης σε οποιονδήποτε τρίτο παραλήπτη στον οποίο ενδέχεται να έχουν διαβιβασθεί τα προσωπικά δεδομένα στο πλαίσιο των σκοπών επεξεργασίας.

 

Χρήση Προσωπικών Δεδομένων από Τρίτους

 

Το «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.» δεν κοινοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα σε μη σχετιζόμενα τρίτα πρόσωπα χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Στο σύνηθες πλαίσιο της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας κοινοποιούμε ορισμένα προσωπικά δεδομένα σε εταιρίες που προσλαμβάνουμε προκειμένου να διεκπεραιώσουν υπηρεσίες ή λειτουργίες για λογαριασμό μας. Για παράδειγμα στην εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε για να σας παραδώσει το πακέτο της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση που μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με κάποιον τρίτο, δεν τον εξουσιοδοτούμε να διατηρεί, να αποκαλύπτει ή να χρησιμοποιεί τα δεδομένα σας με άλλα πρόσωπα πέραν του σκοπού των υπηρεσιών που ζητήσαμε να μας παρέχει.

Ενδέχεται να υποχρεωθούμε νομικά να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα κατόπιν δικαστικής εντολής, κλήτευσης, εντάλματος έρευνας, νόμου ή κανονισμού.

Χρόνος Τήρησης Προσωπικών Δεδομένων.

Στο «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.» δεν διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερο χρόνο από όσο χρειάζεται. Σε πολλές περιπτώσεις, τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να τηρούνται για μεγάλα χρονικά διαστήματα προκειμένου να είναι διαθέσιμα εφόσον και όταν προκύπτουν ερωτήσεις ή διενέξεις (π.χ εγγυήσεις προϊόντων παραπάνω από πέντε έτη). Οι περίοδοι τήρησης των προσωπικών δεδομένων καθορίζονται βάσει του είδους των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται και του σκοπού για τον οποίο συλλέγονται, λαμβάνοντας υπόψη τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην εκάστοτε περίπτωση και την ανάγκη καταστροφής παλαιών δεδομένων που δεν χρησιμοποιούνται πλέον, το συντομότερο δυνατό. Σε περίπτωση εμπορικής σχέσης μεταξύ του χρήστη και του «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.», εύλογος χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων είναι τουλάχιστον τα πέντε (5) έτη από την ολοκλήρωση της πώλησης (φορολογικοί λόγοι/νομοθεσία).

Θα συνεχίσουμε να μεταχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με αυτές τις αρχές δήλωσης προστασίας προσωπικών δεδομένων για όσο διάστημα βρίσκονται στην κατοχή μας.

Εφαρμοστέο δίκαιο.

Οι παραπάνω Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης, καθώς και η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας, υπόκεινται αποκλειστικά στο ελληνικό δίκαιο και ερμηνεύονται σύμφωνα με αυτό. Εάν κάποια διάταξη κριθεί άκυρη ή ακυρώσιμη από το αρμόδιο ελληνικό δικαστήριο, παύει να ισχύει, χωρίς αυτό να επηρεάζει την ισχύ των υπολοίπων Όρων. Κάθε διαφορά που ανακύπτει από τη χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου ή που αφορά τους παρόντες Όρους υπόκειται στην αρμοδιότητα των καθ’ ύλη αρμόδιων δικαστηρίων της

Θεσσαλονίκης.

Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPΟ).

 Επωνυμία : «Φαρμακείο Σπυρίδων Τσιακίρης και Σία Ο.Ε.».  Διεύθυνση :  Μεγάλου Αλεξάνδρου αριθμ. 28 – Αμπελόκηποι

Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 561 23. e-mail: info@freshpharmacy.gr

 

Προστασία Πληροφοριών

 

 Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα επηρεάστηκαν με οποιονδήποτε τρόπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εθνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Ιστοσελίδα : www.dpa.gr

            Ταχυδρομική Διεύθυνση : Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

            Τηλεφωνικό κέντρο : +30 210 6475600

                    fax : +30 210 6475628       e-mail: contact@dpa.gr

close

Μάθετε τα νέα του φαρμακείου μας!

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.