ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.freshpharmacy.gr δύναται να αποστείλει τα προϊόντα του αποκλειστικά εντός Ελλάδας (we sell only to Greece) με τις παρακάτω χρεώσεις και τρόπους αποστολής:

Δωρεάν αποστολή για τη Θεσσαλονίκη

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 79 € και εως 2 κιλά σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα

Έξοδα αποστολής για αντικείμενα εώς 2 κιλά είναι  3.00 € και 2 € για κάθε επιπλέον κιλό.

Συμπληρωματικές Παραγγελίες. Οι παραγγελίες εκτελούνται αυτόματα με αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Για τον λόγο αυτό, οποιαδήποτε προσθήκη προΪόντος/ων σε υφιστάμενη παραγγελία λογίζεται απο το σύστημα μας ως νέα παραγγελία.

Χρόνος παράδοσης των προϊόντων

Οι παραγγελίες παραδίδονται εντός 3 έως 5 εργασίμων ημερών.Εξαιρούνται περίοδοι αιχμής (γιορτές και αργίες). Για απομακρυσμένες περιοχές οι παραγγελίες παραδίδονται εντός 5 εργασίμων ημερών. Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 10 εργάσιμες μέρες. Σε αντίθετη περίπτωση θα ειδοποιηθεί ο εκάστοτε πελάτης για τον ακριβή χρόνο παράδοσης με e-mail ή sms.

Παραλαβή από το φαρμακείο

Όλες οι παραγγελίες μπορούν να παραδοθούν από το φυσικό χώρο του φαρμακείου με προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία ή email.

Παραλαμβάνετε καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 09.00-14.30. Εξαιρείται το Σαββατοκύριακο. Οι παραγγελίες που παραλαμβάνονται απο το φαρμακείο μετά την πάροδο 3 εργασίμων ημερών ακυρώνονται αυτόματα.

Αποστολή στο χώρο σας

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στο χώρο σας με τη συνεργασία της εταιρείας COURIER που συνεργάζεται το φαρμακείο μας.

Παραλαβή από το Τοπικό Γραφείο Courier : Σε περίπτωση που κατοικείτε σε απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το τοπικό κατάστημα της εκάστοτε εταιρίας courier, προκειμένου να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιλέξουμε την οικονομικότερη λύση !

Σας ευχαριστούμε