Τρόποι Παραγγελίας.

 

Παραγγελία  online από την ιστοσελίδα μας :

  • Προσθέστε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στο καλάθι.
  • Μόλις προσθέσετε ένα προϊόν τότε σας δίνετε η δυνατότητα είτε να συνεχίσετε με την προσθήκη και άλλων προϊόντων είτε να αφαιρέσετε κάποιο προϊόν είτε να ενημερώσετε την ποσότητα είτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
  • Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, σας ζητείται να εισάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασης (password) εφόσον είστε εγγεγραμμένος χρήστης, αλλιώς έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε εκείνη την στιγμή ένα νέο λογαριασμό ή να συνεχίσετε την αγορά σας ως επισκέπτης.
  • Κατά την δημιουργία λογαριασμού ή της αγοράς ως επισκέπτης εισάγετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία πελάτη.
  • Επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής και αποστολής/παραλαβής της παραγγελίας.
  • Πατήστε συνέχεια για τελικό έλεγχο της παραγγελίας
  • Και στο τέλος πατήστε ολοκλήρωση της παραγγελίας.
  • Η παραγγελία σας καταχωρήθηκε στο σύστημα του «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.». (Παρακαλούμε σημειώστε τον κωδικό της παραγγελίας σας. Επιπλέον σας στάλθηκε ένα email επιβεβαίωσης / επισύναψης της παραγγελίας σας).

Μόλις η παραγγελία σταλεί, θα λάβετε νέο email με τα στοιχεία παράδοσης. Η παραγγελία σας στο «freshpharmacy.gr Φαρμακείο Σ. Τσιακίρης & Σία ΟΕ.».  είναι δυνατή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

 

Τηλεφωνική Παραγγελία : 

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας στο τηλέφωνο 2310720090. Απαραίτητη προϋπόθεση για να δώσετε τηλεφωνική παραγγελία είναι να έχετε τους 13 ψήφιους κωδικούς των προϊόντων που θα τους βρείτε στις σελίδες των προϊόντων κάτω από τον τίτλο τους.

Λειτουργία Τηλεφωνικού Κέντρου : Καθημερινά από 09.00-14.30 εκτός Σαββάτου – Κυριακής και Αργιών.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ !

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε ιατρικές συνταγές.

 Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι ίδιες με του φυσικού κατάστηματος, διαφοροποιούνται όμως οι εκπτώσεις. Τα εκπτωτικά κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορές με τιμολόγιο. Οι προσφορές ορισμένων προϊόντων ενδέχεται να συμπεριλαμβάνουν περιορισμούς στον μέγιστο αριθμό τεμαχίων αγοράς ανά παραγγελία (π.χ. έως 1 τεμάχιο), λόγω περιορισμών στη διαθεσιμότητα των προϊόντων.